Панорама на средното образование в четвъртък и петък в Разград

На 11 и 12 май Общинският културен център в Разград ще е домакин на Панорама на средното образование. Инициативата се организира от Регионално управление на образованието и Община Разград със съдействието на Центъра за ученическо техническо и научно творчество.

Целта е да се информират родителите и учениците за предлаганите възможности за продължаване на обучението в училища в Разград след завършен седми клас и да се създадат условия за равен достъп до качествено образование.

В Панорамата ще участват 9 училища от Разград, които ще извършват прием след VII клас за учебната 2023/2024 г. и техни партньори, които ще представят своята дейност, ще споделят добри практики и постигнати успехи.

Откриването е в 14.30 ч. на 11 май във фоайето на Общинския културен център. В четвъртък Панорамата може да бъде посетена между 14.30 и 18.30 ч., а в петък – от 10.00 до 16.00 ч.

Панорама на средното образование ще се проведе и в още два общински центъра в Разградска област – на 7 юни от 17.30 часа в киното в Исперих и на 21 юни от 13.30 часа в читалище „Св. Св. Кирил и Методий“ – Кубрат.

/e-Razgrad/

Hits: 86

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.