Още маски за кубратчани

Нови 3100 защитни маски срещу COVID-19 бяха предоставени за жителите на община Кубрат, съобщават от пресцентъра на местната управа.

Дарението бе направено лично от кмета на Кубрат Алкин Неби и от председателят на Общинския съвет Хюсеин Юмеров. Това е поредното безвъзмездно дарение за хората от общината, което бе представено днес в заседателната зала в сградата на администрацията  в лудогорския град.

Кметът и председателят на местния парламент уточниха, че новите предпазни средства са за многократна употреба и те ще бъдат раздадени на кметовете и наместниците по населените места в общината със задачата да бъдат разпределени сред нуждаещите се. Това е поредната благотворителна акция в помощ на хората от общината, целяща да осигури защитни средства за хората, които не могат да си ги осигурят. “Целта ни е да предпазим жителите на общината колкото се може по-добре, защото през тези дни възрастните се събират на опашки за пенсии и въпреки организацията за отстояние отново се получават струпвания”, обясни кметът на Кубрат. Той отново призова жителите на общината да спазват разпоредбите и указанията на властите. Припомняме, че вчера кметът Неби направи дарение от 1000 лв. на местната болница в Кубрат, а по-рано бе дарил и други над 1000 предпазни маски и дезинфектанти.

/e-Razgrad/

Hits: 2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.