Отново екип от местни хора в листата на „Има такъв народ“

Листата на „Има такъв народ“ за парламентарните избори на 2 октомври регистрираха днес РИК водачката в нея и областен координатор на партията Мария Господинова, вторият Мартин Капралов и петата – Маргарита Радева.

Мария Господинова е инженер, има собствен бизнес в Разград, на последните избори бе трета. Мартин Капралов е от Лозница, търговски представител, но отглежда пчели и трайни насаждения. Маргарита Радева е общински партиен председател в Самуил.

Трета е Нина Тодорова – предприемач от Кубрат, популярна сред съгражданите си още от времето когато преди няколко години бе сред организаторите на протестите за лошите пътища в Лудогорието.

Четвъртото място е за Иван Иванов от Завет. Шести и седми са съответно Владислав Василев от Исперих и Георги Иванов от Разград.

„Приемам позицията като отговорност и ще дам всичко от себе си. Обичам този град, тук са моите корени, моите родители, моето семейство, роднини, приятели и съмишленици и тук съм сбъднала много от мечтите си“, каза водачката на листата Мария Господинова.

„Листата ни отново е от хора региона, няма външни, които да са като стопер. Практиката ни е показала, че избирателите предпочитат местни хора, които се вълнуват от проблемите и ще е грижат за подобряването на живота тук“, мотива избора на кандидат-депутати тя.

„Тръгваме със същите намерения, ще водим спокойна и толерантна кампания.  Ще останем последователни в действията си. Доказахме го през изминалите месеци и години и мисля, че хората за пореден път ще покажат, че ние заслужаваме присъствието си в управлението на държавата, защото тя има нужда от честни висококвалифицирани и отговорни личности, които да заемат позиции и да правят така, че животът в България да се подобрява“, обяви Мария Господинова.

Hits: 1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.