Отново „Да на красотата“

Зам.-кметът на Разград Добрин Добрев и председателят на Федерацията на жените Любка Стоянова обявиха началото на традиционния конкурс за цветни градини и балкони „Да на красотата“. Това съобщиха от пресцентъра на местната администрация.

Конкурсът ще е в разделите: най-добре зацветен двор, най-добре поддържан балкон, най-добре зацветен двор на фирма, най-добре зацветена лятна градина на търговски обекти от общественото хранене, най-добре зацветендвор в детска градина и училище и най-красив вход. Освен това в селата от община Разград, чиито кметове проявят желание населеното място да участва, също ще се връчат награди.

Заявки се приемат до края на юни на телефони: 0896799103 – Любка Стоянова; 084 618 186 – Диана Димитрова; 0898609383 – Цветанка Маринова; 0886325204 – Добринка Монева; 084 618 311 – Йълдъз Шеремед.

Комисията, чийто председател е зам.-кметът Добрин Добрев, ще обходи адресите в началото на юли, а повторно – в края на септември. През октомври ще бъдат определени победителите. По традиция те се обявяват на благотворителен концерт, организиран от Федерацията на жените за Деня на християнското семейство.

През миналата година в конкурса се включиха над 90 участника, а освен от Разград призьори имаше и от 8 села в общината.

/e-Razgrad/

Hits: 13

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.