Отличиха най-красивите дворове и балкони

Над 70 цветни градини и балкони бяха предложени за отличия в 11-то издание на конкурса „Да на красотата“, организирана съвместно от Община Разград и Федерацията на жените.

В областния град предложенията бяха общо 60, като те бяха разпределени в шест категории – най-красив двор, най-красив балкон, най-красив вход, заведения за обществено хранене, учебни заведения и фирми с красив двор. Награди ще получат и жители на пет села от община Разград, откъдето със съдействието на селските кметове бяха представени номинации за красиви дворове – Гецово, Осенец, Островче, Балкански и Просторно, информират от пресцентъра на Община Разград

По традиция победителите получават наградите си на концерт, посветен на Деня на християнското семейство 21 ноември. Заради световната пандемия от COVID-19 обаче за втора поредна година подобно събитие няма да се проведе, а наградите ще бъдат получени в навечерието на 21 ноември в офиса на сдружение „Кармен“ на ул. „Витоша“3 в Разград. Призовете са предметни, свързани с поддръжката на цветни градини и балкони, всеки от наградените ще получи телефонно обаждане с покана кога да отиде за наградата си.

Имената на всички наградени може да видите ТУК.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.