Откриха новата учебна година в Спортното училище

Кметът Добрин Добрев и областният управител Владимир Димитров бяха гости на официалното откриване на учебната 2024/2025 г. в Спортното училище в Разград.
В приветствието си към учениците Добрин Добрев пожела година, пълна с успехи на спортните терени, но призова учениците да обръщат внимание и на занятията в училище, защото познанието, което получават там, ще им даде повече сили и ще ги направи още по-успешни по пътя, по който са тръгнали. Кметът пожела още на младите хора, някои от които често са част от спортните десетки на общината и областта, да заслужат с постиженията си и участие в десетката на България. „Желая ви с още повече хъс и ентусиазъм да не спирате да тренирате и да не се отказвате пред трудностите, защото болката, която изпитвате днес, е силата, която ще имате утре“, Добрин Добрев.
Приветствие към учениците отправиха и директорът на училището Дениз Хамид, областният управител и началникът на Регионално управление на образованието Ангел Петков. Получен бе и поздравителен адрес от министъра на младежта и спорта Георги Глушков.
Учениците са 150, разпределени в 8 паралелки, като осмокласниците вече са две паралелки. 8 са и спортовете, по които се подготвят учениците, два от тях са нови за училището – джудо и карате.
/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.