Отборът на огнеборците – първенец в турнира по футбол за празника на МВР

С празничен турнир по футбол стартираха инициативите, посветени на 145-годишнината от създаването на МВР и професионалния празник на служителите – 5 юли, съобщиха от полицията.

Надпреварата бе днес на спортната база на „Лудогорец” – “Гнездо на орли”, която бе предоставена от ръководството на шампионите. В състезанието участваха служители от РУ-Разград, РУ-Исперих, РУ-Лозница, РДПБЗН и ОДМВР.

С четири победи и 19 вкарани гола отборът на пожарникарите завоюва първо място. На второ място се класира отборът на ОД на МВР който завоюва три победии една загуба. На трето място в турнира е отборът на Районно управление-Разград с две победи, две загуби и 13 вкарани гола. На четвърто място се класираха служителите от РУ-Лозница, а пети останаха полицаите от Исперих.

Победителите получиха купи и грамоти, връчени от директора на ОД на МВР старши комисар Диян Симеонов. Турнирът завърши с благотворителен жест от страна на участниците. Старши инспектор Калоян Кирилов от „Пътна полиция“ обяви, че са събрани 400 лв за двама души, които се борят за живота си – колегата Радослав Радев и Антония Марчева, която се нуждае от трансплантация на костен мозък.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.