Общоградско тържество за Празника на жената

Кметът Добрин Добрев поздрави с Осми март 300 дами на традиционното общоградско тържество, организирано от Федерацията на жените по повод Празника на жената. Даобрин Добрев заедно със съпругата си Таня Добрева бе официален гост на събитието, съобщиха от пресслужбата на местната администрация.

В приветствието си кметът обърна внимание, че при избора на управленския си екип се е доверил на четири дами. Добрин Добрев заяви още, че за него като кмет на Разград е привилегия присъствието на Федерацията на жените в обществения живот на града и общината. По думите му това е изпълнена с дейности, живот и желание за правене на добро организация. „Федерацията на жените прави само добро, успява да обедини не само женската част от обществеността, а и всички обществени организации към това да правят живота ни по-красив и насочен към правенето на добро.“ Кметът Добрин Добрев отправи специални благодарности и адмирации към председателя на УС на Федерацията Любка Стоянова и си пожела ползотворното им сътрудничество с местната управа да продължи още дълго. Към всички дами кметът отправи пожелания за здраве и щастие, да продължават да са опора на мъжете, стожери на семействата си, а близките им, най-вече съпрузите, да им носят радост.

В празничната програма участваха талантливи деца от Разград: Ирем Али от Класа по поп пеене към ЦРД с вокален педагог Свилена Дечева, Балетна школа при НЧ „Развитие“ с художествени ръководители Мария Керчева, Виолета Желязкова и Милена Милева, Детска танцова школа при ОУ „Никола Икономов“ към Капанския ансамбъл с ръководители Магдалена Маринова и Иван Русев, Елиф Лютви и Илкай Чауш от Класа по поп пеене към ЦРД с вокален педагог Свилена Дечева и Средношколска формация „Лудогорска младост“ към Капанския ансамбъл с ръководители Румен Руменов и Алина Герги.

/e-Razgrad/

Hits: 16

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.