Общинската избирателна комисия започна работа, председателят получи печатите от кмета на Разград

В 10 часа е една минута кметът на Разград д-р Валентин Василев връчи печатите на председателя на Общинската избирателна комисия Ралица Костова-Цветанова.

Това на практика е стартът на работата на ОИК за предстоящите на 27 октомври избори за общински съветници и кметове.

Д-р Василев пожела спокойна и ползотворна работа на комисия и обеща от името на общинската администрация пълно съдействие по време на предизборната кампания и самите избори.

ОИК ще се помещава стая 106 в сградата на Общината. Работното й време и всички решения ще бъдат публикувани в нейния сайт.

Ралица Костова-Цветанова е представител на ГЕРБ. Разградчанка, работи като контрольор в РЗОК. Икономист, но и магистър от Юридическия факултет на Варненския свободен университет. Семейна, с едно дете.

Общинската избирателна комисия в Разград е от 13 души: ГЕРБ и БСП по четирима, Обединени патриоти – двама, ДПС, Демократична България и Воля – по един.

Заместници на Ралица Костова-Цветанова са  Тодор Иванов – Обединени патриоти и Юмгюл Ахмедова от ДПС. Секретар е Савина Миткова от БСП.

Членове на комисията са: Диана Йорданова, Николай Инков и Мирослава Христова – ГЕРБ, Катинка Матеева, Силвия Великова и Николай Драев – БСП, Русанка Неделчева – Обединени патриоти, Сюлбие Ибрямова – Воля и Цветелина Ботева – Демократична България.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.