Разград с две номинации в Годишните награди в туризма

Разград отново се включва в надпреварата за годишните награди в туризма, съобщиха от пресцентъра на местната администрация. Тази година номинациите са две:
– Археологически резерват „Абритус“, категория „Туристическа атракция/обект и устойчивост на инвестицията“. За тази номинация може да се гласува на адрес: https://tourismawards.bg/cat/turisticheska-atrakcia/
– „Панаир на киселото мляко и фестивал на народните традиции художествените занаяти“ – категория „Духът на България“. Гласуването е на адрес: https://tourismawards.bg/cat/duh-bulgaria/
Разград съхранява традиции и модерно съвремие, автентичен дух и смели стремежи. Да запазим древното наследството и да гарантираме, че той се развива, като модерен град, който отговаря на съвременните изисквания и предизвикателства. Нека подкрепим номинациите с активно гласуване до крайния срок – 6 декември 2019 г., призовават още от Община Разград.
Инициативата е на Министерството на туризма и се провежда за четвърта поредна година. Наградите ще бъдат обявени на официална церемония на 16 декември.
/e-Razgrad

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.