Общинарите – най-добри на стрелба с пистолет в турнира за празника на МВР

Традиционният турнир по стрелба с боен пистолет в чест на празника на МВР – 5 юли се проведе днес, съобщиха от полицията.

От поканените институции три отбора се включиха в надпреварата. Сили премериха два тима от Община Разград и един от Окръжен съд – Разград.

С общ сбор от 80 точки първото място завоюва отборът на Община Разград в състав Теодор Тодоров, Катя Дянкова и Драгомир Златев. На второ място се класира другият тим на Общината в състав зам.-кметът Полина Иванова, Златина Георгиева и Радка Минчева. На трето място отборът на Окръжен съд, чиито състезатели постигнаха общ сбор от 61 точки.

В индивидуалното класиране най-точен се оказа мерникът на Златина Георгиева от община Разград, която постигна личен резултат от 51 точки. Второто място бе за колегата й Теодор Тодоров с 41 точки. На трето място се класира Драгомир Златев с 39 точки. Наградите на победителите – купи, грамоти и медали, връчи директорът на ОД на МВР-Разград старши комисар Диян Симеонов. Той получи и поздравителен адрес за празник, връчен му от зам.-кмета Полина Иванова.

/e-Razgrad/

Hits: 24

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.