Нов пенсионерски клуб в Дянково – най-голямото село в община Разград

Зам.-кметът и изпълняващ функциите на кмет на община Разград Полина Иванова извърши оглед на монтажа на новото помещение на пенсионерския клуб в село Дянково, съобщиха от пресслужбата на местнат администрация.

Средствата за контейнера, към който има и навес, са предвидени като част от целевата субсидия за капиталови разходи в бюджета на Община Разград за 2023 г. Това стана по искане на възрастните хора от Дянково. Стойността на фургона с монтажа е 26 009 лв. без ДДС. Конструкцията е поставена на мястото на амортизирана автобусна спирка в Дянково. Навесът към контейнера ще продължи да се използва като спирка за автобуса, а в останалите помещения ще се събират възрастните хора от селото. Стените на фургона са сандвич панел, има пет ПВЦ-прозореца, ламинат на пода, таванът е с вата и ПВЦ-ламперия, обособено е помещение за тоалетна, в което има и душ. Външните размери на фургона са 480/700/240 см.

Това е вторият пенсионерски клуб в община Разград във фургон от този тип. Първият е в жк „Абритус“ (Водна централа) и се радва на голяма посещаемост от живеещите в района пенсионери.

/e-Razgrad/

Hits: 11

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.