Нов автобус и за Основно училище „Васил Априлов” в Исперих

Областният управител Гюнай Хюсмен връчи днес ключовете за нов училищен автобус на зам.-директора на Основно училище „Васил Априлов” в Исперих Пламен Цанев, заедно с началника на Регионалното управление на образованието – Разград Ангел Петков.

Автобусът е предоставен от Министерството на образованието и науката, със съдействието на областния управител и на РУО. В момента в училището се обучават 600 ученици, като над една трета от тях пътуват ежедневно.

Областният управител призова учениците към по-голямо старание в учебния процес, а предавателите към професионализъм, за постигане на още по-добри резултати при външното оценяване. Гюнай Хюсмен сподели, че като бивш възпитаник на това училище, се гордея със своите учители и тези след тях, затова, че продължават да допринасят за развитието на по-доброто бъдеще на Исперих.

Това е третият нов училищен автобус в Разградско през последните месеци, първите два получиха Основно училище „Никола Икономов“ – Разград и  Професионална гимназия по ветеринарна медицина и земеделие „Ал. Стамболийски“ – Лозница.

/e-Razgrad/

Снимка: Областна администрация

Hits: 7

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.