Народните представители Десислава Атанасова и Гюнай Хюсмен представиха Галина Георгиева в четири села

В срещи с жителите на четири села вчера бе представена кандидатурата за кмет на ПП ГЕРБ Галина Георгиева, на листата за общински съветници и на кандидатите за кметове на населени места.

В три от срещите с екипа на Георгиева бе и народният представител и председател на парламентарната група Десислава Атанасова, която бе дошла специално за да подкрепи кандидатите в предизборната кампания.

ПП ГЕРБ застава категорично зад тях, каза Атанасова в селата Гецово, Побит камък и Топчии и призова хората да гласуват с бюлетина номер 7. Тя припомни на всички, какви резултати е имало в населените места, благодарение на ГЕРБ и че тази подкрепа ще продължи, ако отново изберат кметовете на кметства: Пламен Пантилеев – в Гецово, Росица Герджикова – в с. Побит камък и Христо Карастоянов – в Топчии.

На срещите бе осъществена инициативата „Ако бях кмет…“, като на специално подготвени бланки анонимно хората написваха своите предложения, ако всеки един от тях е кмет какво първо ще направи и ги пускаха в кутия. С тези предложения след това кандидатите ще отчитат какво от предложенията е изпълнено.

В с. Киченица кандидатът за кмет Юзджан Рамаданов бе представен от народният представител Гюнай Хюсмен. Депутатът от ПП ГЕРБ заяви, че това е най-успешния кмет досега в селото, самият кандидат направи отчет на свършеното и представи бъдещите си планове за благоустрояване. Галина Георгиева представи листата за общински съветници и заяви, че това е най-добрата и силна листа от всички участващи на тазгодишните местни избори.

Изборът за всеки един от тях е под №7 в изборната бюлетина.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Hits: 56

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.