Награди за победителите в конкурса „Да на красотата”

На благотворителен концерт по повод Деня на християнското семейство бяха връчени наградите на победителите в 13-то издание на конкурса „Да на красотата”.

Връчи им ги кметът на Разград Добрин Добрев. В залата на читалище „Развитие“ бе и председателят на Общинския съвет Галина Георгиева, съобщиха от пресслужбата на местната администрация..

Благотворителният концерт се организира от Федерацията на жените всяка година в навечерието на 21 ноември. Събраните средства от концерта ще бъдат предоставени на лекуващия се от тежко заболяване Мартин Христов и за подготовката на младия лекоатлет Лъчезар Вълчев. Близо 150 талантливи деца участваха в концерта. Те са от: Балетна школа при читалище „Развитие” с ръководители Мария Керчева, Виолета Желязкова и Милена Милева; Надежда Дочева и Дея Куманова и Вокална група от Музикална школа „Енджой мюзик”с ръководител Адриан Маджаров; Градски мажоретен състав при ЦРД с ръководител Емилия Борисова; Детска танцова школа „Сладури” с ръководител Катя Портянова; Вокална група и Ирем Али от класа по поп пеене при ЦРД с ръководител Свилена Дечева; Танцова школа с ръководител Емилия Петкова; Диляра Назиф и Фатме Топчева от Музикална школа „Илия Бърнев” с ръководител Детелина Тодорова и Детски танцов състав „Капанче” при читалище „Напредък” с ръководители Илонка Неделчева и Илиян Илиев.

Преди талантливите деца на Разград да излязат на сцената предметни награди, свързани с поддържането на красотата в домовете им получиха победителите в конкурса „Да на красотата”. Инициативата се организира от Община Разград и Федерацията на жените. В тазгодишното издание бяха номинирани 85 участници. Жури с председател кметът Добрин Добрев определи победителите в различните категории.

/e-Razgrad/

Hits: 19

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.