Награди за най-активните участници в пролетното почистване 

Кметът Добрин Добрев връчи наградите на най-активните участници в пролетното хигиенизиране, което се проведе в периода 8 април – 21 април, съобщиха от пресслужбата на местната администрация.

Ежегодно след края на зимния период Община Разград организира и провежда традиционна кампания за пролетно почистване на населените места с участието на граждани, фирми и обществени организации. В кметската заповед, с която бе обявен периодът на тазгодишната кампания, са определени предметни награди от 100 до 300 лева за класираните на първо, второ и трето място участници за всяка отделна категория „Населени места“, „Училища“, Детски градини“, „Организации и фирми“ и „Гражданско участие“.

Комисия на Община Разград обходи всички населени места и извърши класиране за всяка отделна категория в съответствие с предварително обявените критерии за оценка.

Класирането може да видите ТУК.

След награждаването на възрастните днес се проведе томбола и за най-малките  участници в хигиенизирането – децата, които се включиха в акцията „Бонбони за смет“ на 20 април. Първата от над 20 предметни награди изтегли Добрин Добрев. Сред наградите имаше: баскетболна топка, раници, несесери, велосипедни ръкавици и други аксесоари за училище и за свободното време. Най-малкият късметлия бе 3-годишният Павел.

/e-Razgrad/

Hits: 10

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.