Наградиха победителите във фотоконкурса „Разград – уловени мигове“

Кметът на Разград Добрин Добрев и председателят на Общинския съвет Галина Георгиева връчиха наградите на победителите в 13-то издание на фотоконкурса „Разград – уловени мигове. Лицата на Разград“, съобщиха от пресслужбата на местната администрация.

Конкурсът се организира от Община Разград и Центъра за ученическо техническо и научно творчество и е част от програмата на община Разград по повод 28 януари.

Добрин Добрев поздрави младите фотографи за това, че са заснели прекрасни мигове от Лудогорието. Допълни, че благодарение на техните снимки си даваме равносметка всъщност колко е красив нашият град, който е на повече от 2000 години. Кметът изтъкна и качеството на фотографиите, което показва, че в Разград има много талантливи деца.

Галина Георгиева също приветства участниците в конкурса за това, че се уловили незабравими мигове и им пожела все по-често да се виждаме по такива поводи, на които децата представят своите таланти.

Във фотоконкурса са участвали 43-ма млади фотографи от 15 образователни институции от общините Разград и Исперих. Те са представили 97 творби по подтемата „Лицата на Разград“.

Награди получиха авторите на 17 от снимките, а грамоти и призове имаше и за авторите на още 27 фотографии,  включени в изложбата, която бе открита днес. На интернет страницата на Община Разград е публикуван протоколът от решението на комисията.

Музикален поздрав към участниците в изложбата отправи Ирем Али от Класа по поп пеене към ЦРД с вокален педагог Свилена Дечева.

Още снимки вижте ТУК.

/e-Razgrad/

Hits: 114

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.