Мъжки обувки, които ще бъдат на мода през есента и зимата

Зимата чука на вратата и всеки си задава въпроса – има ли достатъчно топли обувки за ниските температури, които предстоят?

С качествени мъжки обувки ще бъдете готови за дъждовните и студените дни. Затова днес ще ви помогнем с няколко съвета как да ги изберете и с идеи как да бъдете в крак с модата. Почерпили сме ги от световните модни ревюта.

Зимата чука на вратата и всеки си задава въпроса – има ли достатъчно топли обувки за ниските температури, които предстоят? С качествени мъжки обувки ще бъдете готови за дъждовните и студените дни. Затова днес ще ви помогнем с няколко съвета как да ги изберете и с идеи как да бъдете в крак с модата. Почерпили сме ги от световните модни ревюта.

Топ мъжки обувки за есента и зимата

Един от категоричните начини, по които може да покажете класа като човек, който може да се облича добре, е с чифт боти челси. Тези мъжки обувки са едни от най-популярните. Затова, ако сте ги пренебрегвали досега, време е да коригирате своята грешка. Най-издръжливите боти челси са тези от гладка кожа. Ако обаче ви влече към велура, препоръчваме да бъдете грижовни към него. Така ще може да носите обувките повече от един сезон.

Оксфордките са друг удачен вариант за елегантни делови мъже. Те се вписват добре в строгия офис стил, може да ги носите с костюми в различни цветове и кройки. По сходен начин стоят нещата и с мъжките обувки броги. Те са по-неформални, но са идеални за зимата. Може да ги разпознаете по типичната перфорация.

На мода през тази есен и зима ще бъдат и ботите с връзки. Във физическите и онлайн магазини CCC може да разгледате разнообразието от разцветки, както и модерните за тази година стилове. Очакват ви класически, спортни и така да се каже работнически визии. Те може да се окажат точно това, от което имате нужда. Ботите с връзки са универсални мъжки обувки и си струва да ги имате като част от базовия ви гардероб. С тях лесно се съчетават различни по стил облекла.

За мъжете с динамично ежедневие и силна привързаност към спортната визия интерес ще представляват маратонките и кецовете с топла подплата или пух. И тази година те ще се радват на популярност. Макар за мнозина този тип мъжки обувки да не са идеалното решение за дъждовна есен и сурова зима, последните няколко години ни увериха, че те може да се окажат по-меки от обичайното. Затова спортните модели все повече се купуват и се утвърждават като подходящи за носене през цялата година. Кецовете с пух отвътре например все по-често може да бъдат видени през студените месеци. Зимните модели се отличават от летните по наличието на по-дебела и висока подметка и вътрешна подплата.

Как да изберем мъжки обувки за есента и зимата?

Мъжките обувки за студените месеци от годината трябва да отговорят на няколко изисквания. В противен случай рискувате всеки ден да се връщате у дома с мокри и премръзнали стъпала. На първо място е качеството на материала, от който са изработени. В повечето случаи на естествената кожа се отдава предпочитание. Днес обаче може да откриете огромен избор на модели от изкуствена и еко кожа, които не им отстъпват като топлоустойчивост и издръжливост. За зимата бъдете внимателни, ако купувате мъжки обувки от велур. Те изглеждат зашеметяващи, но изискват навременна подготовка. Нужно е да ги обработите със специални продукти преди началото на сезона и да продължите грижата за тях по време на цялото носене.

Друг важен фактор при покупката на мъжки обувки е подметката. Тя трябва да не се хлъзга и да осигурява изолация от минусовите температури. Нека бъде достатъчно дебела, но и релефна.

И накрая, но не на последно място като важност, обърнете внимание на размера на обувките. Препоръчително е, когато ги носите, около стъпалото да има свободно пространство. Затова, ако се колебаете между два размера, изберете този, който ви е малко по-голям.

Hits: 32

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.