Мирослав ГРЪНЧАРОВ: Хората на Разград показаха, че искат нова енергия за града

„С гласуването си в неделя ние показахме, че сме устойчиво мнозинство от граждани, които са направили своя ценностен избор и активно се стремим към промени, които да помогнат на Разград да тръгне напред по бързата писта“. Това заяви водачът в надпреварата за кмет на Разград Мирослав Грънчаров.

Кандидатът на „Продължаваме Промяната – Демократична България” получи подкрепата на 23,70% от гласуващите в Разград и влиза във втория тур на изборите с над 5% преднина пред втория кандидат.

Мирослав Грънчаров благодари на всички свои съграждани, които излязоха до урните в неделя. С подкрепата на над 4000 разградчани ПП-ДБ ще има най-много представители в местния парламент – 9.

„Изказвам най-искрената си и дъблока благодарност към хората, които повярваха на мен и на моите съмишленици и на първия тур подкрепиха нас, кандидатите на коалиция ПП-ДБ”, заяви Грънчаров.

ПП-ДБ, която на последните парламентарни избори стана първа политическа сила в община Разград, запазва позициите си на партия с най-високо доверие сред избирателите и след вота в неделя. Благодарение на силната подкрепа на хората ПП ще бъде първа сила в Общинския съвет.

„Тези резултати не са просто изборен успех за партиите в коалицията. Това е постижение на цялата демократична общност в Разград, огромен успех за хората, които искат нашата община да се развива по европейски модел”, каза Грънчаров.

На изборите за местна власт ПП-ДБ издигна 14 кандидати за селски кметове в община Разград. Двама от тях спечелиха още на първи тур и коалицията вече има кметове в Ушинци – Иван Димитров и в Просторно – Ивелин Господинов. В Гецово, Осенец, Пороище и Ясеновец отива на балотаж.

„Убеден съм, че идната неделя вашата подкрепа за мен и кандидатите за кметове на ПП-ДБ в Гецово, Осенец, Пороище и Ясеновец ще бъде още по силна и категорична. Разград има нужда от нова енергия и ние сме тези, които носим промяната!”, заяви Грънчаров.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Hits: 48

One Reply to “Мирослав ГРЪНЧАРОВ: Хората на Разград показаха, че искат нова енергия за града”

  1. My compliments and respect for your upcoming position at Razgrad City Hall. The efforts of you and your employees will, if the population cooperates, offer Razgrad a good future for the residents of Ludocorie. Kind regards, Peter Bakker. (Fellow resident of the beautiful city of Razgrad.
    Came from the Netherlands to Bulgaria-Razgrad in 2010 and never wanted to go back)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.