Мирослав ГРЪНЧАРОВ: Водихме изключително позитивна, изключително динамична и много смислено подредена предизборна кампания

С кратко обръщение към хората в препълнената зала на Общинския културен център, които кандидатът за кмет на община Разград Мирослав Грънчаров нарече свои приятели, започна тази вечер едно от последните събития в кампанията на Коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ за изборите за общински съветници и кметове на 29 октомври.

Грънчаров определи кампанията на ПП – ДБ като изключително позитивна, изключително динамична и много смислено подредена. И призова над 600-те свои приятели в залата всеки от тях да отвори телефона си в следващите 48 часа, да потърси 10 човека, с които още не я разговарял, за да им обясни, че с номер 66 могат да гласуват за себе си. „Тогава още над 6000 души ще са разбрали, че ние, аз и хората в листата за общински съветници, сме най-добрите, най-смислените, тези, които вършат работа. За нас ще бъде чест да бъдем вашият избор за следващото управление на Разград“, завърши Мирослав Грънчаров.

След него на сцената излезе директорът на Държавна опера – Русе, облечен  вече в персонаж от спектъла „Империята на музиката“, специален подарък от Коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“ за разградчани.

„Имате много красив град, прекрасна зала, прекрасна театрална сцена. Пазете ги! Гласувайте за хората, които ще се погрижат вие и вашите деца да се възпитават в идеалите на европейските култура и ценности“, каза той и даде началото на стилния и красив двучасов спектакъл Пламен Бейков.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Hits: 27

One Reply to “Мирослав ГРЪНЧАРОВ: Водихме изключително позитивна, изключително динамична и много смислено подредена предизборна кампания”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.