„Лудогорец“ срази „Царско село“

„Лудогорец“ победи с лекота „Царско село“ под дъжда в Разград с 4:0, като по този начин Орлите продължават да са лидери в efbet Лига.

Във 2-та минута Текпетей стреля, но след рикошет топката излезе в корнер. След това Вердон можеше да отбележи, като с глава би след центриране на Десподов. Имаше обаче засада. Последва отлично подаване по земя от Пинас към Текпетей, но ганайското крило се размина с топката. В 41-та минута Петър Атанасов стреля, но Кахлина се намеси. В ответната атака Сотириу бе изведен зад защитата и опита да прехвърли Янко Георгиев. Вратарят се справи, но Сотириу пак би – в аут.

„Лудогорец“ поведе в 56-та минута. Тогава Кирил Десподов центрира от фаул, а Жосуе Са с глава прати топката в другия ъгъл на Янко Георгиев. След това домакините направиха красива атака, завършила с топовен изстрел на Пинас, избит от Янко Георгиев. В 66-та минута Сотириу направи 2:0. Икоко стреля силно, Георгиев не се намеси добре и от близо кипъреца не сбърка. В 74-та минута Ману намери добре Десподов, чийто шут бе избит от голлинията.

Резултатът стана 3:0 десетина минути преди края. Точен бе Алекс Сантана, който разигра добре с Елвис Ману и с параболичен изстрел не остави шансове на Янко Георгиев. Крайният резултат оформи Кирил Десподов. Той се възползва от пресечена от Баджи топка и с хубав изстрел отбеляза третото си попадение от началото на сезона.

/e-Razgrad/

Снимка: ludogorets.com

Hits: 6

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.