„Лудогорец“ се препъна втори път за седмица

„Лудогорец“ се препъна втори път за една седмица. Миналия петък загуби от „Черно море“с 1:2, а сега стигна инфарктно до равен 1:1 с „Берое“ в продължението на мача в града на липите.

Стойчо Стоев направи промени в своя състав. Пламен Илиев смени Ренан на вратата, Лукас Саша бе десен бек, а Серкан Юсеин почна на мястото на наказания Марселиньо. Извън групата остана Сисиньо, докато Кешерю отново поведе атаката.

Първата опасност се откри пред „Берое“. В 5-та минута Матеус Леони се включи добре отляво и центрира по земя към Мешка. Пламен Илиев обаче предвидливо излезе и улови топката точно преди футболиста от Гвинея-Бисау да я прати в мрежата. Малко след това Рубен Бригидо пробва късмета си фронтално срещу вратата, но за щастие на Илиев, топката не намери очертанията.

„Лудогорец“ отговори чрез акробатичен удар на Серкан Юсеин. Той бе най-съобразителен след центрира от корнер, но не уцели вратата. След това пък Вандерсон стреля мощно, но Перниш бе на мястото си. Кешерю също пробва рефлексите на словашкия вратар с удар под напречната греда.

„Берое“ обаче не се отказа. Бригидо отново би, топката рикошира в Григоре и по чудо не влезе във вратата на Илиев. При последвалия корнер Баранов стреля с глава, но в аут. В 30-та минута след продължително разиграване Охене качи топката на главата на Еуженио. Ударът му бе добър, но Пламен Илиев спаси. Четири минути по-късно Вандерсон се откъсна сам от центъра, но не изчака свой съотборник и шутира, което не бе проблем за Перниш. В 42-та минута Лукоки намери непокрития Вандерсон, който стреля слабо с левия крак.

В началото на втората част отново хубави удари на Еуженио и Охене от дистанция обаче не попаднаха в целта. Гуралски пък веднъж се озова на добра позиция, но не затрудни Перниш. В 65-та минута току-що влезлия Камбуров пропусна да засече отличен пас по земя на Матиас Леони. В 74-та минута гол на Джоди Лукоки бе отменен заради засада. 120 секунди след това Бандаловски центрира отдясно, топката описа странна траектория, след което кацна върху горната греда, а за щастие на Пламен Илиев не влезе в мрежата му. В 85-та минута Педро Еуженио вкара в мрежата на Илиев с красив удар от над 25 метра – 1:0.

Драмата обаче тепърва предстоеше. В продължението на срещата „Лудогорец“ стигна до корнер. Попа центрира към Драгош Григоре, който стреля силно с глава, Душан Перниш направи всичко да спаси, но крайна сметка топката влезе в мрежата му – 1:1.

/e-Razgrad/

Снимка: ludogorets.com

Hits: 3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.