„Лудогорец“ пуска в продажба 3060 билета за мача с „Ботев“ (Пд)

„Лудогорец“ пуска в продажба 3060 билета за домакинството на „Ботев“ (Пд) в неделя (14 юни) от 18,45 ч., спазвайки изискването за отваряне на 30 процента от капацитета на “Хювефарма Арена”, съобщи клубният сайт.

От понеделник до края на деня в сряда (10 юни) притежателите на абонаментни карти за сезон 2019/2020 г. първи ще имат възможност да си изберат място на стадиона. За да изпълни препоръките на Министерството на здравеопазването и Министерството на спорта ПФК „Лудогорец“ няма как да предостави традиционите места на картодържателите.  По тази причина до края на работния ден в сряда те могат да получат входен талон с новите си места плюс възможност за покупка на допълнителен билет, тъй като бройката е ограничена.

При покупка на билети на клубната база ще се допускат максимум по 2 човека във фенмагазина задължително с маски. По време на мача на стадион “Хювефарма Арена” ще се сяда през две седалки, за да се спази изискването за физическа дистанция. Но родител с дете или по-голямо семейство може да се настаняват без ограничения.

Касата на сектор “Гости”, откъдето феновете на Ботев (Пд) ще могат да се снабдят с билети отваря в неделя два часа преди началото на мача – в 16,45 ч.

В случай, че останат билети „Лудогорец“ има готовност да отвори билетната каса на улица “Васил Левски” в деня на мача.

/e-Razgrad/

Hits: 2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.