„Лудогорец“ пречупи „Черно море“ с гол на Кешерю

„Лудогорец“ постигна много ценна победа като домакин на „Черно море“ с 1:0.

Единственият гол бе дело на обичайния заподозрян Клаудиу Кешерю, като определено „моряците“ играха силно в Разград, но слабостта им при завръщащия удар им попречи да си тръгнат с точка за Варна. С този успех Орлите“ събраха 35 точки и водят с 5 пред „Локо“ (Пд), който в понесуелник играе със Славия  .

Станислав Генчев направи доста промени в своя състав. На вратата започна Владислав Стоянов, а изненадващо в тима се завърна Антон Недляков, който пропусна срещата с ЛАСК заради счупен пръст. Очаквано Дяков и Григоре бяха титуляри, докато почивка получи Каули Оливейра. Иначе атаката поведе Клаудиу Кешерю, подкрепян от Кирил Десподов, Доминик Янков и Елвис Ману.

В първите минути удари на Васил Панайотов и Матиас Курьор не успяха да затруднят Стоянов. „Лудогорец“ поведе в 17-та минута. Кирил Десподов изпълни корнер, на първа греда Елвис Ману продължи с глава назад към Кешерю, който на празна врата завърши както трябва заученото положение – 1:0.

Втората част започна с отличен шанс за „Лудогорец“. Кешерю изведе много дейният отдясно Десподов, той финтира Цветомир Панов и стреля с левия крак, но за щастие на гостите – ударът не бе точен. След час игра двата тима си размениха по една опасност. В 78-та минута Десподов стреля силно от фаул, но над вратата. После родният национал се озова на добра позиция, но пак шутира високо. В самия край на срещата Мавис Чибота също пробва своя мерник, който бе точен, но пък и Дюлгеров бе на мястото си.

Снимка: ludogorets.com

/e-Razgrad/

Hits: 4

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.