„Лудогорец“ показа ретро екипите за 75-годишния юбилей

Футболистите на „Лудогорец“ ще облекат уникален ретро екип за последния домакински мач в настоящия сезон срещу „Левски“ на 8 юли. По този начин отборът ще отбележи своя 75-годишен юбилей, а днес екипите бяха показани на клубния сайт.

След двубоя със “сините” футболисти, треньори и ръководство ще получат златните медали и шампионската купа за деветата поредна титла. Фланелките, шортите и калците на играчите са реплика на екипа, с които тимът е играл при основаването си през 1945 година. Ще бъде използвана емблема с буквата „Л“ на жълт фон, както е изглеждало първото лого на футболно дружество „Лудогорец“. Според архивите отборът е играл със сходен дизайн на екипа близо 20 години – до 1964 г., когато е едно от най-знаменателните събитие в ранната история на „Лудогорец“. Става въпрос за визитата на великия Лев Яшин и неговия „Динамо“ (Москва) за мач в Разград (черно-бялата снимка).

„Лудогорец“ подготвя специална изненада за феновете си. Следващата седмица в продажба ще бъде пусната лимитирана серия от 75 ретро фланелки с имена на бивши и настоящи футболисти на „Лудогорец“, които имат сериозен принос за успехите на клуба през годините.

/e-Razgrad/

Hits: 2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.