„Лудогорец“ отнесе „Астана“

„Лудогорец“ срази с 5:1 „Астана“ и се класира за плейофите на Лига Европа, където ще се изправи срещу нидерландския „Аякс“.
В 6-та минута след разбъркване в наказателното поле Текпетей стреля, но в аут. Малко след това Кирил Десподов се измъкна от защитата и стреля, но Чондрич спаси. После вратарят отрези и удар на Вердон.
Логичното се случи в 25-а минута. Тогава Текпетей получи пас от Фон Витри и с хубав удар не остави шансове на вратаря на казахстанците. Подобно на първия мач „Астана“ изравни бързо. Гол с глава отбеляза Демба Дарбо.
„Лудогорец“ отговори силно само няколко секунди след началото на втората част. Страхотен гол реализира Якуб Пьотровски с удар от около 25 метра. В 50-та минута Текпетей вкара страхотен гол, след като се справи с лекота с половината защита на Астана – 3:1.
В 59-та минута Пьотровски вкара за 4:1. След центриране от корнер Сундберг удари гредата, топката стигна до поляка, който не сбърка. В 69-та минута дойде време и Кирил Десподов да се разпише. Той получи пас зад гърба на защитниците, надбяга ги, и с левия крак отбеляза.
/e-Razgrad/
Снимка: ludogorets.com

Hits: 44

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.