„Лудогорец“ не успя срещу „Звезда“

„Лудогорец загуби“ с 0:1 от „Цървена“ звезда в мач от груповата фаза на Лига Европа. Точен бе Гелор Канга в 64-та минута.

Във 2-та минута Жосуе Са изведе добре Текпетей отдясно, но ганаецът не успя да нанесе добър удар и Попович изби. След това Текпетей отново избяга от защитата на Звезда и подаде за Гонсалвеш, чийто изстрел за нещастие срещна тялото на Сотириу. В 20-та минута Мирко Иванич пробва мерника, но не намери вратата на Кахлина. После п ък Бен се озова на добра позиция щ след грешка на Жосуе Са, но той не уцели вратата. В 36-аа минута Луи Дионо нанесе първия точен изстрел за гостите. Кахлина отново обаче бе на мястото си.

В 61-та минута Иванич отново би, но пак без да затрудни Кахлина. Три минути след това държите поведоха. Точен отново, както през 2016 г., бе Канга, който бе оставен напълно непокрит и не сбърка с мощен удар. „Лудогорец“ можеше да изравни бързо, но напречната греда спря Бърнард Текпетей.

15 минути преди края Бен можеше да вкара второ попадение за гостите, но Кахлина действа блестящо. В 77-та минута „Лудогорец“ остана с човек по-малко, след като Сисиньо получи незаслужено втори жълт картон. Малко по-късно Мавис Чибота направи голям пропуск, като получи топката след голяма грешка, но не уцели празната врата.

/e-Razgrad/

Снимка: ludogorets.com

Hits: 6

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.