„Лудогорец“ на полуфинал за Купата на България

„Лудогорец“ се класира на полуфинал за Купата на България, след като победи „Спартак“ (Варна) с 2:1 в Разград.

Успехът обаче беше белязан от контузията на Тодор Неделев, чието състояние обаче не е тежко. Както е известно, извън терените за месец е капитанът на Орлите Антон Недялков. Но пък след около месец лечение на контузия титуляр в отбора бяха бяха Бърнард Текпетей и Аслак фон Витри. Мачът бе и дебют за Кайо Видал.

Госитте шокираха домакините в 25-та минута. Тогава Родни Антуи нахлу по лявото крило, Густаво Нонато, в опита си да избие, изведе Александър Белоусов сам срещу Симон Слуга и за молдовеца не беше никакъв проблем да реализира.

В 38-та минута „Лудогорец“ стигна до изравняване. Якуб Пьотровски отне от Ивей и с външен фалц намери в наказателното поле Кайо Видал. Последното ново попълнение на разградчани пое с левия крак, обърна се и вкара красиво с десния крак– 1:1.

„Лудогорец“ стигна до пълния обрат в 76-та минута. Дени Групер проби отляво, защитник на „Спартак“ изби, но право на крака на Мануел Шоу. Анголецът овладя спокойно и с красив удар не остави никакви шансове на Иван Дичевски – 2:1.

/e-Razgrad/

Снимка: ludogorets.com

Hits: 44

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.