„Лудогорец“ изпусна две точки във Велико Търново

„Етър“ спъна „Лудогорец“ – 1:1 на „Ивайло“, в много интересен мач. Тотална липса на късмет, но и голяма съдийска грешка в ущърб на Орлите белязаха срещата, като чист гол на Каули не бе зачетен.

Първото положение в срещата се откри още в 4-та минута, когато Марселиньо изпълни прекрасно фаул, но вратарят на домакините Анатоли Господинов изби в гредата. Пет минути след това напречната греда спаси „болярите“. Каули центрира към Шверчок, с който с ножичен удар разтресе вратата. Но малшансът за „Лудогорец“ продължи. В 11-та минута Вандерсон би от пряк свободен удар, като топката кацна върху напречната греда. В 22-та минута отново лудият късмет спаси „Етър“. Вандерсон намери непокрития Шверчок, който би от въздуха, но право в Анатоли Господинов. Десет минути след това „Лудогорец“ вкара, но попадението бе отменено заради засада. Густаво Каули получи топката по земя остро, а защитата на „Етър“ се изнасяше напред, но бразилецът не бе в засада, след което отправи зловещ удар към вратата на домакините и топката спря в мрежата. Все пак страничният съдия Петър Митрев маркира засада. Малко преди края на полувремето Шверчок отново би с глава, но пак слабо.

Второто полувреме започна с голям шок! В 49-та минута Милчо Ангелов изведе отдясно Иван Стоянов. Бившият играч на „Лудогорец“ надбяга Светослав Дяков и със страхотен прехвърлящ удар не остави шансове на излезлия неразчетено Пламен Илиев – 1:0! Секунди след това Орлите изравниха. Каули центрира от корнер, като Григоре би с глава, но пак в гредата. След това топката се върна в Марселиньо, който не сгреши – 1:1. В 52-та минута Шверчок направи нов пропуск. „Лудогорец“ увеличи натиска в последните минути, но Вандерсон и Марселиньо направи големи пропуски и така разградчани не успяха да дръпнат на „Левски“ и „Локо“ (Пд).

/e-Razgrad/

Снимка: ludogorets.com

Hits: 2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.