„Лудогорец“ загуби с 2:3 от „Славия“

„Лудогорец“ изигра слаб домакински мач и загуби с 2:3 от „Славия“ насред Разград. Това е първа загуба за Георги Дерменджиев в efbet Лига след третото му завръщане.

Точно след половин час игра „Славия“ поведе. Галин Иванов даде пас напред към Денислав Александров, който пусна топката успоредно на голлинията към Мартин Сораков. Преди тя да стигне до нападателя на „белите“, Франко Русо с мощна

В 42-та минута без да е наложил кой знае какъв натиск „Лудогорец“ успя да изравни. Рик Джонатан получи топката от Пьотровски на левия фланг на атаката, навлезе навътре и стреля с десния крак от около 20 метра. Топката мина през ръцете на лошо реагиралия Вуцов и спря в мрежата.

„Лудогорец“ започна лежерно и второто и само след две минути игра пак се оказа догонващ. Денислав Александров центрира отдясно и Мартин Сораков оставен непокрит с глава отбеляза – 1:2.

В 54-та минута шокът за домакините бе пълен. Отново през зоната на Сон „белите“ атакуваха опасно чрез Ертан Томбак, той продължи към Денислав Александров. Той пък от своя страна намери Галин Иванов на границата на малкото наказателно поле. И на него не се намери някой от домакините, който да му попречи, капитанът на „белите“ си нагласи удобно топката и я прати в долния десен ъгъл – 1:3.

Сон Витри направи опит да намали с пробив по десния фланг и влизане на вътре, но го завърши със слаб удар в ръцете на Вуцов. Минута по-късно резултатът бе намален. Мунир изведе отлично напред Сон, той пък намери Кайо Видал, който почти от голлинията с глава през плонжа на Вуцов намали.

/e-Razgrad/

Hits: 135

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.