„Лудогорец“ – „Ботев“ (Пловдив) – 3:0

„Лудогорец“ победи „Ботев“ – Пловдив с 3:0, при това без националите в титулярния състав. По този начин шампионът дръпна с 9 точки на ЦСКА.


Срещата започна с домакински натиск, като още в 2-та минута пред Рик Джонатан се откри възможност да стреля, но след рикошет топката излезе в корнер. Малко по-късно своя късмет пробва и Бърнард Текпетей, но той също не уцели вратата. Това обаче се случи след секунди. Матиас Тисера отигра добре и подаде за ганаеца. Той си нагласи кълбото на левия крак и с истински снаряд не остави шансове на Георги Аргилашки – 1:0.
“Лудогорец” стигна до второ попадение още преди да бяха минали 20 минути. След късо изпълнение на корнер, Каули намери на втора греда Игор Пластун, който свали за своя партньор в средата на защитата Оливие Вердон и той с глава отбеляза за 2:0.
В 57-та минута „канарчетата“ можеха да намалят, като Неделев качи топката на главата Бароан, но Пад спаси. При последвалия ъглов удар Орлите направиха скоростна контраатака, като в нейния край Каули изпревари Георги Аргилашки и с лекота прати топката в мрежата му за 3:0. След това попадение домакините намалиха темпото и до края срещата се доиграваше.
/e-Razgrad.bg/

Hits: 3

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.