Кръстю СОТИРОВ: Ген. Стефан Янев може да обедини нацията

На среща със симпатизанти в предизборния щаб на „Български възход“ днес се представиха кандидатите за народни представители от коалицията на изборите на 2 октомври.

Водачът Кръстю Сотиров е минал през всички нива на йерархията в системата на полицията до директор на ОД на МВР в Разград. Бил е 15 години адвокат, в момента е управител на фирма „СОД-Разград“.

„Дал съм не малко, но и съм получил много от обществото. Дадох си сметка, че още имам сили и мога още да бъда полезен на обществото и Родината. И най-вече на Разград. Аз и останалите в листата ще положим максимални усилия да оправдаем доверието, ако нещата се случат така, както ги предвиждаме“, заяви през присъстващите Кръстю Сотиров.

И още: „Влизам в политическа формация, водена от абсолютно достоен човек, какъвто е ген. Стефан Янев. Убеден съм, че той е човекът, който може да обедини нацията“, категоричен бе той. Сотиров поиска подкрепа, за да има Разградска област представител от „Български възход“ в парламента.

Цветелина Ботева е юрист, работила е в банковия сектор, след това – в сектор здравеопазване, от шест години е адвокат. „Харесвам подредения свят, когато в отношенията има диалогичност. Харесвам идеята за национален консерватизъм, както я формулира Стефан Янев. Смятам, че националната идентичност и интереси са приоритети“, мотивира участието си в листата Цветелина Ботева.

Маломир Власов е завършил „Ветеринарна медицина“ и винаги се е занимавал с частен бизнес. „Заставам зад достойна и национално отговорна личност – ген. Стефан Янев. Харесвам неговите възгледи и съм готов да помагам с каквото мога“, каза Маломир Власов.

Инж. Симеон Симеонов и завършил Техническия университет в София. Целият му професионален път е свързан с телевизия и мобилни оператори. Той един от основателите на ПП “Български възход”.

След представянето, вече в неформална обстановка, кандидат-депутатите от „Български възход“ поискаха да чуят най-важните за града и областта проблеми, а и да получат съвети как най-бързо и рационално те да бъдат решавани. Хората в залата ги увериха, че са тук и сега заради тях самите, защото ги познават, защото знаят, че водят битките си до край и че могат да разчитат на подкрепата им на 2 октомври.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.