Костадин Костадинов в Разград: Забелязва се пробуждане на българския народ и това ни дава надежда за бъдещето на България

„На тези избори резултатите се очаква да бъдат изненадващи и от изключителна важност е да излязат да гласуват колкото се може повече хора.“, каза Костадин Костадинов пред медии и симпатизанти в Разград.

Основна цел на „Възраждане“ на 9 юни ще бъде високата избирателна активност. „Нека не допуснем за пореден път купеният и корпоративният вот да бъдат определящи за съдбата на България, както се случваше последните години.“, добави той. Според него, ГЕРБ и ДПС не желаят да има висока избирателна активност, тъй като тогава купените и репресирани гласове, които са около 50% от общия брой на гласоподавателите им, ще паднат чисто пропорционално надолу.

Председателят на партията е категоричен, че са готови да разговарят с всяка една политическа партия, която иска като тях България да бъде независима, свободна и обединена, с изключение е  ДПС.

„С всички останали политически партии сме склонни да разговаряме и също така сме избрали 5 основни теми, по които да можем да бъдем на едно мнение с нашите евентуални коалиционни партньори.“ – каза той.

Костадинов ги изброи, това са:

  1. Провеждане на референдум за членството на България в Еврозоната, тъй като България трябва да запази своя български лев и финансовата си независимост.
  2. Провеждане на референдум за членството на България в НАТО, тъй като в момента НАТО представлява заплаха за националната ни сигурност.
  3. Премахване на санкциите срещу Русия.
  4. Прекратяване на оръжейната помощ за Украйна и гаранция, че там няма да бъдат изпратени български войници.
  5. Създаване на екип за предоговаряне на членството на България в ЕС, тъй като по груба и първична сметка за последните 17 години, откакто България е член на ЕС брутните щети възлиза на 160 милиарда лева.

Костадин Костадинов е категоричен, че силата на „Възраждане“ е в хората и точно поради тази причина не спират да говорят и работят с тях.

„Забелязва се пробуждане в хората и те започват да разбират, че по начина, по който досега нещата са се случвали е грешен и няма как да вървим към просперитет. Проявяват все по-голям интерес към нас, задават въпроси – нещо, което до този момент не се е случвало често  и това ни дава надежда, че нещата в България започват да се променят към по-добро.“, завърши той.

Възраждане е с N12 в бюлетината.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.