Коронавирусът  разреди и рейсовете

Извънредното положение в страната намали пътниците в автобусите, а Община Разград предостави справка с днешна дата, според която част от курсовете са преустановени, други са редуцирани.

Промените в разписанията на автобусите от общинската и републиканската транспортна схема може да видите ТУК. Справката включва само линиите, курсовете по които са преустановени или редуцирани, всички останали – част от транспортната схема, са валидни и автобусите по тях пътуват.

От градските линии е спряна само линията до Гробищния парк, тъй като в нея пътуват предимно възрастни хора, а заповедта на министъра на здравеопазването не допуска събирането на повече от двама души над 60-годишна възраст в помещения или на открито. Автобусите от линии №2, 4 и 5 пътуват.

От Община Разград призовават превозвачите да уведомят своевременно кметовете на населени места, до които возят пътници, за новите разписания. Препоръчва се да информират и редовните си пътници чрез брошури с разписанието. Обръща се внимание и на хората от населените места да търсят информация от кметове и превозвачите, тъй като е възможна промяна в разписанията.

/e-Razgrad/

Hits: 2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.