Конкурсът „Бебе на годината“ се завръща

Конкурсът „Бебешки истории“ или познатият с името „Бебе на годината“ се завръща, съобщиха от сдружение „ЖАНЕТА“, организатор на надпреварата за още неможещи да ходят момичета и момчета.

След няколко години прекъсване Разград отново ще има своите „Мини Мис“ и „Мистър Сладур“.

От „ЖАНЕТА“ дават възможност на всички деца, родени през 2023 година, да участват в най-милия конкурс, който ще се проведе на 20 април под егидата на кмета на Разград.

Малките сладурковци ще се състезават в три възрастови групи: от 1 до 4 месеца; от 5 до 8 месеца  и от 9 до 12 месеца в четири категории: „Усмивка“, „Певец“, „Бегач“, „Артист“. Голямата награда ще бъде изтеглена чрез жребий сред всички участници. Бебето на публиката ще бъде определено чрез гласуване във Фейсбук. Ще има предизвикателства и за татковците.

Условие за участие е детето да живее в община Разград, независимо от мястото на раждане. За участие е необходима снимка – електронен вариант, която трябва да бъде изпратена на email: waieta@abv.bg, след попълване на декларация за съгласие, че снимки на детето може да бъдат публикувана във социалните мрежи за конкурса и на сайта на сдружението, както да бъде заплатена скромната сума от 15 лв., която се плаща в офиса на неправителствената организация на бул.“България“ 4 или в жн „Орел“ № 30 . Срокът за записване е 14.04.2024 г. Телефон за контакти: 0897 886471.

/e-Razgrad/

Hits: 76

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.