Коледен концерт в Кубрат

Коледен спектакъл „Тиха нощ, свята нощ“ се проведе в Ритуалната зала на читалище „Св. Св. Кирил и Методий – 1891“ в Кубрат.

На сцената се изявиха индивидуални изпълнители и състави към читалището. Сред гостите на събитието бяха председателят на Общинския съвет в Кубрат Хюсеин Юмеров, заместник-кметът Женифер Пойраз, секретарят на общината Наргис Басри, директорът на Дирекция “Специализирана администрация” Стефан Калинов, както и председателят на читалището Руси Русев. В залата имаше много деца с техните родители и близки, приятели и граждани. Пред присъстващите бе отправен поздравителен адрес от кмета на Кубрат Алкин Неби.

Деца от читалищния фолклорен ансамбъл представиха популярни народни танци, както и нови художествено-музикални изпълнения. Песни изпълниха ученичките: Аксевер Дурхан, Александра Овчарова, Венислава Георгиева, Доника Емилова, Росиана Няголова, Туана Незирова и Траяна Рашкова. В края на концерта се появи Дядо Коледа, който пожела на публиката най-вече здраве, щастие и весело посрещане на коледните и новогодишни празници. Белобрадият старец и неговите помощници раздаваха на всички присъстващи бонбони, а след това се хванаха на празнично хоро. За доброто настроение на всички се погрижи читалищният оркестър „Славяни“.

/e-Razgrad/

Hits: 7

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.