Коалиция „БСП за България“ обявява траур по повод внезапната загуба на Денчо Бояджиев и отменя концерта за края на кампанията си в Разград

Уважаеми съграждани,

Поради сполетялата ни тежка загуба и внезапната раздяла с г-н Денчо Бояджиев, ви съобщаваме, че закриването на предизборна кампания на коалиция „БСП за България”, насрочено за утре (четвъртък) от 18.00 часа с концерт на група “Грамофон” се отменя!

С огромна тъга посрещнахме вестта за загубата на Денчо Бояджиев. След себе си той оставя у всички нас уважение и почит! Разград загуби един достоен човек, който с делата си ще остане не само в история на нашия град, но и в сърцата на всички ни!

Отиде си изключително светла личност, която ще бъде запомнена и почитана със своята всеотдайност и неуморен труд за благото на Разград и неговите жители.

Изказвам най-искрени съболезнования на семейството, близките, роднините, колегите и многобройните приятели на Денчо Бояджиев, както и на всички разградчани. Нека го пазим в сърцата си винаги и да се водим от неговия добър пример за човечност!

Дълбок поклон пред делото и паметта на Денчо Бояджиев!

С уважение и почит,

Симеон Славчев, водач на листата на коалиция „БСП за България“ в Разград

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПЕСТЪПЛЕНИЕ

Hits: 27

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.