Кампанията на ПП-ДБ „Да се погрижим за България!“ в Пороище: ТЕЗИ МЛАДИ ХОРА ЗАСЛУЖАВАТ ДОВЕРИЕ!

ДЯДО ПЕНЬО ЗАСАЖДА  ПОДАРЕНОТО МУ БОРЧЕ  НА УЛИЦА „БЪЛГАРИЯ”

„Това момче, доктора от снимката, ти спаси живота, когато лежеше в реанимацията. Такива млади хора заслужават нашето доверие.“ Това казва баба Ганка Пенева на съпруга си Пеньо, докато двамата се радват на младите дръвчета в саксийки, които кандидатът на коалиция ПП-ДБ Ралица Костова-Цветанова донесе  в село Пороище.

Акцията е част от кампанията на коалицията на промяната „Да се погрижим за България!“, в която 50 хиляди български семейства получават младо дръвче, което ще расте в техния двор. Така партиите на промяната показват на избирателите, че погледът им е обърнат към бъдещето и няма да се откажат от битката за справедлива и модерна България!

Шареният автобус с цветовете на коалицията е на двудневен рейд в Лудогорието и първата му спирка бе в Пороище. Местните хора с любопитство изучаваха кандидатската листа за народни представители  с №26.

Когато баба Ганка разпозна на снимката младия доктор Гьочгелди, не се сдържа и разказа на събралото се множество колко благодарно е семейството й за всеотдайните грижи на лекаря към дядо Пеньо. Разговорът се завъртя към това, че коалицията е представена с много млади лица, образовани, почтени и загрижени за родния си край.

Познаваме добре и Джипо, който е първи в листата. Той много пъти е идвал в Пороище. Помогна за възстановяването на камбанарията на  нашата църква, направи входната табела на селото, с приятели засадиха тук дръвчета. Той обича да помага, не само когато има избори, а  винаги, когато го потърсим, обясниха местните хора.

Дядо Пеньо, който е прочут градинар в селото, веднага избра къде ще расте младото борче. Ще го засади до върбата пред дома си на улица „България“.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 19

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.