Клуб “Фламенко” кани участници

Клуб “Фламенко” при ЦИП “Резонанс” – Разград  съвместно с Театрално-танцова формация “Пулс” кани  участници.

Защо да се включите в клуб “Фламенко”? – Защото това е нещо, което ще пробуди вашата увереност, ще ви трансформира. Това не са просто испански танци, това е трансформация на различни нива. Това е практика – програма за освобождаване на вътрешните блокажи на различни нива. Усещане за ново състояние, реализация на потенциала, който е заложен изначално във вас, реализация на нови качества в личния и професионалния ви живот.

Няма специални изисквания за участниците, няма ограничения за възрастта, няма изискване и за предишен опит в танците. Занятията ще ви помогнат да навлезете в истинската си същност – и това може да стане по лек и забавен начин, с радост и приемане. Ще ви помагат да откривате творческите си таланти. Всеки път ще идвате в залата в ново състояние, всеки път ще се преобразявате чрез дихателни и медитативни методики.

Дори само да искате да танцувате… Защото този, който танцува, никога не е самотен, живее в радост и позитивизъм.

Затова с радост ви каним на нашите занятия,  може пък това да преобърне живота ви на 180 градуса. Пробвайте.

Клубът започва редовни занятия през януари 2023 г. Срокът за заявяване на участие е до 20 декември 2022 г. Таксата за участие зависи от броя на участниците. Занятията ще се водят всяка събота преди обяд.

За информация тел.: 0899781602

Ще ви бъде издадена клубна карта.

За записване, последвайте линка и попълнете онлайн формуляра.

/е-Razgrad/

Hits: 15

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.