Клуб „Фламенко“ кани нови участници

Клуб „Фламенко“ при Центъра за извънучилищна подготовка “Резонанс” кани нови участници. Клубът има две групи – за деца и за възрастни.

Той отвори  врати от януари 2023 г. Момичетата идват с голямо желание и ентусиазъм. Още с първото си появяване на сцена трудът им беше възнаграден – на Националния фестивал на танцовия театър в края на април в Разград групата получи Специалната награда на журито за характерен танц.

Фламенко е специфичен танц, носи много емоция и красиви преживявания. Тъй като и големите имат потребност да танцуват и да се забавляват, клубът се разрасна, като се сформира група по фламенко и за възрастни. Защото фламенко разгръща вътрешния огън, развива увереност, носи радост и удовлетворение, променя характери. Не е необходимо да имате тренинг, няма значение на каква възраст сте. Единственото, което има значение, е вашето желание да танцувате. За по-добър ефект занятията се съчетават с дихателни и медитативни техники. Занятията са в неделя от 10:30 часа в танцовата зала на Капанския ансамбъл в Общинския културен център. Ако имате желание да се включите, заповядайте в 10:20 пред новия театър, за да влезем заедно в залата.

За повече информация и записвания тел: 0899781602.

/e-Razgrad/

Hits: 63

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.