Касим САДЪК: „Селското стопанство и инвестициите в сектора са от съществено значение за област Разград“

ВОДАЧЪТ НА ЛИСТАТА НА „ВЪЗРАЖДАНЕ“ ЗА ОБЛАСТ РАЗГРАД, ПРЕДСТАВИ ПРЕД ГРАЖДАНИ ОСНОВНИТЕ СИ ПРИОРИТЕТИ ЗА РЕГИОНА

Развитието и инвестициите в селското стопанство са сред основните приоритети на Касим Садък, водач на листата за област Разград. Той смята, че устойчивото използване на природните ресурси е ключов фактор за дългосрочното развитие на селското стопанство. Подобряване на почвеното плодородие чрез екологични практики и ефективно управление на водните ресурси ще гарантират опазването на околната среда и стабилност на аграрния сектор.

„Разширяването на пазарите за земеделска продукция е ключов приоритет за производителите от област Разград. Подобряване на логистичната инфраструктура и създаването на връзки с вътрешни и международни търговски мрежи ще дадат на местните стопанства възможността да увеличат своята продукция и конкурентоспособност.“ – каза той. „Необходими са инвестиции, които да насърчат земеделските производители, произвеждащи различни култури. Въвеждането на съвременни технологии в производството значително би подобрило ефективността и продуктивността на земеделските стопанства“ – завърши той. За развитието на икономиката са необходими и проекти за привличане на инвеститори чрез подобряване на инфраструктурата и предлагане на стимули за развитието на малки и средни предприятия.

 

Касим Садък за водач на листата си за 18 многомандатен избирателен район Разград. Садък е завършил Юридическия факултет на Русенския университет „Ангел Кънчев“, където придобива магистърска степен по специалност „Право“. Работил е като помощник-нотариус в град Кубрат, понастоящем е адвокат в АК Русе и заклет преводач. Заместник-председател е на местната структура на “Възраждане” в град Кубрат от самото ѝ учредяване.

„Възраждане“ е с номер 12!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 14

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.