Кампанията „Бъди войник“ в Разград

Военната техника – част на Националната кампания „Бъди войник“, вече е в Разград. Бойните машини са разположени на паркинга до джамията в центъра на града.

Във времето до 16.00 часа те ще бъдат разгледани и за тях ще бъде разказано на деца от всички разградски училища и гимназии.

От 16.00 часа в пространството пред Общинския културен център е борсата за набиране на войници и матроси за Българската армия. На специални щандове са изложени военна техника, въоръжение и оборудване на Сухопътните войски, Военновъздушните и Военноморски сили, Силите за специални операции, Военна полиция и Националната гвардейска част.

В 16.15 часа във фоайето на ОбКЦ ще бъде представена експозиция от фонда на Регионалния исторически музей на военна тематика.

В 17.00 часа от Кръговото по пешеходния бул. „България“ тръгва шествие, начело с Представителния духов оркестър на военноморските сили. В колоната ще са момичетата от Градския мажоретен състав, представители на спортни клубове и юношите на футболния „Лудогорец“.

Следва демонстрация на бойни техники, различни бойни спортове, бокс и борба пред Общинския културен център. Ще има и богата музикална програма.

От 18,30 ч. в залата на Общинския културен център концертът на Представителния ансамбъл на въоръжените сили и Представителния духов оркестър на военноморските сили, в който ще се включат и разградски таланти.

 

/e-Razgrad/

Hits: 2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.