Калоян Монев е номинацията на „Кауза Разград“ за кмет на Разград

Адвокат д-р Калоян Монев е номинацията на „Кауза Разград“ за кмет на община Разград, съобщиха на пресконференция в новооткрития Национален пресклуб на БТА в Разград от екипа на сдружението.
Монев е трето поколение юрист, роден е през 1979 година, трети мандат общински съветник. Той е един от основателите на Сдружение „Кауза Разград“ и едноименната група във Фейсбук. Това е второто участие на Калоян Монев в надпреварата за кметския стол в община Разград след това през 2019 г.

Съветниците от „Кауза Разград“ отчетоха и работата си за мандат 2019-2023 и представиха приоритетите на групата и участието й в местните избори през октомври.
Адв. Калоян Монев отправи призив към всички участници в предстоящите местни избори вместо да дават пари за плакати и плакатна война да дарят определена част от своето финансиране за някаква социална кауза или там, където е жизнено необходимо, вместо за хартия за късане.
В следващия мандат на местната власт Монев ще предложи на общинските съветници нов модел за вземане на решения – платформата „Пряка демокрация Разград“, която ще е и публична.
/e-Razgrad/

Hits: 206

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.