Какви дамски ежедневни обувки да носите с джинси

Джинсите са една от най-предпочитаните дрехи в гардероба и на дамите.

Те са подходящо облекло за цяла палитра от случаи и канят да се облечете модерно и удобно. Присъстват в гардероба във всякакви вариации и както всяка дреха, имат своите предизвикателства при стилизацията. Ето с какви ежедневни обувки е най-подходящо да ги комбинирате за отлична визия.

Джинси и сникърси: винаги добра комбинация

Една от най-любимите, предпочитани и винаги актуални комбинации е тази на любимите ви джинси и любимите на всички ежедневни обувки – сникърсите. Те сякаш са създадени едни за други и в зависимост от избраните модели формират отличен аутфит за комфортно ежедневие. За да изглеждате максимално добре, трябва да вземете предвид модела джинси и към тях да добавите правилния модел сникърси. Винаги имайте предвид баланса. За обемните модели панталони, подходящи са обемни маратонки като класическите масивни дизайни от старата школа на любимите брандове. Популярните в последната година “Mom jeans” или джинсите на мама, които са със свободна кройка и висока талия изглеждат отлично с ежедневни обувки – ниски сникърси. Винаги добър избор за различните модели джинси са класическите минималистични бели маратонки. Освен тях, добавете в гардероба си и маратонки без връзки, високи кецове, модерни сникърси в ярки или приглушени пастелни цветове, с масивни подметки, с вграден ток. Изборът е ваш, а предложенията удобни дамски ежедневни обувки – много. Открийте любимите си стилове и съчетайте със своите любими джинси за комфортно ежедневие.

Мокасини и джинси – шикозна и елегантна визия, с която няма да сбъркате

Другите ежедневни обувки, които са пръв приятел на джинсите, са мокасините. В класическия си вариант те са ниски, което означава че ще се чувствате удобно, докато отхвърляте задача след задача от списъка за деня. Добавят щипка елегантно излъчване към визията и са истинска звезда сред ежедневните обувки, която събира комфорта на ниската обувка с елегантността и класата на чифтовете за по-специални събития. Предлагат се и в по-висок вариант, с който можете отново да се радвате на добра визия и комфорт. Също като своите ниски колеги, високите мокасини също са ежедневни обувки, които подхождат отлично на джинсите с класическа или тясна кройка. Обикновено този тип обувки има премерени детайли като верижки и декоративни шевове, които привличат погледа и добавят още шик към визията ви. Мокасините се предлагат в толкова много варианти, че да откриете своите любими стилове ежедневни обувки сред тях е повече от лесно. Канят да добавите към аутфита си любима чанта, елегантен блейзър, дълга мека жилетка, кожено яке. Изглеждат отлично и в офиса, като достатъчно е джинсите да са позволени в работната ви среда, за да добавите чифт ежедневни обувки – ниски или високи мокасини към тях и да ходите така на работа. В класически бял или черен цвят, в меко розово или друг пастелен цвят, в ярки цветове, с различни дизайни и детайли, мокасините са ежедневните обувки, които също подхождат идеално на джинсите, но имат по-елегантно звучене от сникърсите.

Следващия път, когато се чудите с кои ежедневни обувки да комбинирате с любимите си джинси, изберете сникърси или мокасини. С тях получавате комфорт и удобство, както и опция да покажете личния си стил, избирайки любим модел, който кореспондира с вашето разбиране за мода. Цяла палитра разнообразни ежедневни обувки, сред които сникърси и мокасини ви очаква на CCC. Можете да направите избора си както във физическите магазини, така и онлайн. Асортиментът ежедневни обувки е повече от голям и ви предизвиква да откриете точните модели, които да носите с любимите си джинси.

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.