И 15-годишните Вълци ще зимуват на върха в групата си

И 15-годишните Вълци ще зимуват на първото място в таблицата си. Припомняме, че преди тях това сториха отборите до 14 години на разградския баскетболен клуб.

В зала „Дръстър“ в Силистра момчетата на треньора Пенко Велчев спечелиха още два мача от поредния кръг на Източна зона „Добруджа“ и останаха единственият непобеден отбор групата.

В първата си среща с „Ънстопабъл“ /Добрич/ разградчани загубеха първата част с 13:20 т, във втората се мобилизираха и на полувремето бяха с кош преднина. Мачът се реши в последната четвърт. Вълците бяха убедителни и с победа от 76:70 т. запазиха позиции и шанс да изкарат зимната пауза на първа позиция.

Срещу отбора на Шумен разградчани окончателно затвърдиха лидерството във временното класиране с успех от 83:62 т. с победи и в четирите части: 29:18 т, 17:16 т, 16:24 т и 21:4 т.

В крайна сметка – след изиграни от всичките седем тима в групата по шест мача, Вълците са първи – 465:346 т. Следват „Черно море-Тича“ /Варна/, Доростол /Силистра/, „Ънстопабъл“, Шумен, „Дунав Русе 2016“ и „Светкавица“ /Търговище/.

/e-Razgrad

Hits: 168

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.