Изрязаха с ъглошлайф 20 пътни знака от новоремонтирания път в Северната индустриална зона на Разград

Откраднати са 20 пътни знака от ремонтираните през миналата година  път в Северната индустриална зона на Разград, съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“. Щетите са за 4652 лв.

Ремонтът 4.6 км от отсечката на третокласния път от разклона от пътя Разград-Кубрат към фирма „АДМ“ – /бившо|“Амилум“/ и разклона за Дянково апочна през февруари миналата година и завърши в края на септември. Отсечката е с важно значение за транзитния трафик и е основна връзка за Северната индустриална зона на областния център.

Кражбата е установена от служители на Областно пътно управление – Разград при извършване на обход на трасето. Знаците и металните стълбчета са изрязани с ъглошлайф. За щетите е сигнализирано ОД на МВР – Разград.

Агенция „Пътна инфраструктура“ апелира пътуващите по републиканската пътна мрежа да информират незабавно органите на МВР, ако забележат недобросъвестни граждани, извършващи вандалски актове или кражба на пътни принадлежности.

/e-Razgrad/

Hits: 0

2 Replies to “Изрязаха с ъглошлайф 20 пътни знака от новоремонтирания път в Северната индустриална зона на Разград”

  1. Бизнесът с вторични суровини да стане 100% държавна собственост, за да се контролира ефективно! По този начин не само да се спрат подобни кражби/друг пресен пример беше откраднатата медна капсула от бившия Месокомбинат в Разград/, но също и качеството на работа в тази сфера, което в момента е безобразно!

  2. Държавата на Мафията!Кой каквото може КРАДЕ,някой крадат пътните знаци около пътя,някой целите пътища.Да живее МАФИЯТА!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.