Иво ДИМИТРОВ: Гласът за „Демократична България“ ще върне  достойнството ни на свободни граждани 

На 4 април заедно с вас свалихме банкянската мутра от властта и ошамарихме мафията на задкулисието.

След 11 юли заедно с Вас можем да модернизираме България и да бъдем гаранти, че ще пречупим крадливите ръце на всякакви мафиоти останали във власта.

Лицемерието, безпардонността, арогантността, високомерието във властта могат да изкарат един –два мандата. Но схемите за ограбване на държавата, общините, гражданите и банкянските разпределения на обществени ресурс, ужасяващата и унижаваща корупция не могат да ни управляват вечно.

И когато хората се ядосат достатъчно, за по-малко от денонощие успяват да сложат край на мераците на мутрите и калинките да се редят до живот на държавната софра. Само с отиване до изборната секция,  до една изборна машина, с една хартийка, голяма колкото бюлетина, с един правилен избор.

Това е един от уроците, които получихме от изборите, проведени на 04.04.2021 год. Всъщност ние не изчегъртахме гербаджийската смрад от България, но създадохме възможност, всички да се заемем с трудната задача да модернизираме България, да създадем правов ред, който да не позволява повече на партии като ГЕРБ да грабят държавата, да създават хаос и да ни залъгват, че след това ще въдворяват ред.

Едва след изборите на 04.04.2021 г. започна да се повдига завесата криеща многомилиардните кражби на ГЕРБ и крадливците около тях. „Демократична България“ е гарантът за това, че няма да остане неразкрита злоупотреба, кражба и мушенгия. Всеки виновен за ограбването на България ще получи заслужено възмездие. Няма да оставим и една калинка да се промъкне в новото управление на Държавата.

След 11 юли ще сложим край на кражбите в усвояването на еврофондовете, в строителството на пътища и магистрали, в обществените поръчки, в превърнатите в партийни феодални имения държавни структури по места. Тази работа чака нас – хората, които желаем да живеем и да работим по правилата. Свободните граждани, които не щем  да ни  се хили подигравателно с ироничната си усмивка мафията, докато върти големите си сделки под масата. Не искаме отново бившите вече  управници да ни баламосват, че мислят на нас и за държавата, докато укрепват обръчите си от фирми и си раздават изкараните с нашия труд пари на порции.

Сега броени месеци след изборите на 04.04.2021 г. имаме втори шанс да подредим страната, да върнем по-доброто бъдеще на България. Имаме възможност да подредим живота си и да спрат да ни третират като крадливите деца на Европа, които трябва де се следят и назидават от големите, защото са отраснали в лоша среда и често крадат, и много послъгват. Да изтрием обидата, че сме глупави хора, избрали  някога  бившия ни вече карикатурен министър председател, станал за посмешище на Европа, унизил оредяващата редица от свои привърженици  със срамните си теманета пред Ердоган в Истанбул.

За този втори шанс заслуга имате вие – онези почти 4000 души от Разград и областта, които видяхте бъдещето и подкрепихте с вота си на 4 април  кандидатите на  „Демократична България“ – Обединение.

Благодаря Ви!

През следващите години ще направим така, че гласуването за „Демократична България“ да бъде престижен акт на високоморален граждански избор. Ще работим заедно с всички честни хора, за които властта, административните постове и публичното влияние не са златна възможност за натрупване на капитали, а лостове да се осигури по-добър живот на хората.

Заедно с вас ще върнем в България Свободата, Законноста и Модернизацията. Ще го направим, но не по яловата рецепта на бившите комунисти от ГЕРБ за държавна сметка, а с дясна политика. Нашите законодателни и управленски  решения ще донесат  реално облекчаване и насърчаване на бизнеса, игра по правилата, усвояване на европейските фондове без кражби в условията на  пазарна  конкуренция и  предвидима  среда за предприемачите.

В неделя се изправяме срещу две листи на ДПС – официалната листа и резервната листа, откраднатата листа на ГЕРБ, редена в Банкя с гарантирани места за „бивши депесари“ кметове, общински председатели и депутати на ДПС. В неделя нашият избор ще бъде срещу тази поредна лъжа. Ние сме хора с памет!

След своето приключило вече  завинаги управление, ГЕРБ остави България в хаос. Ние, а не създателите на хаоса ще създадем справедливи и честни правила, ще донесем Свобода, ще наложим Законността и бързо ще модернизираме България.

На изборите в неделя подкрепете с номер 23 листата на „Демократична България“ обединение и мен с преференциален избор с номер 101.

Вашият глас и вашата подкрепа ще донесат  СВОБОДА, ЗАКОННОСТ и МОДЕРНИЗАЦИЯ!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.