Зрелищен турнир в зала „Абритус“ в събота

На 3 февруари юношите до 15 години на “Вълци-Разград” посрещат в зала „Абритус“ отбори от най-добрите 7 в Източна България, съобщават от клуба и канят всички желаещи да подкрепят разградския тим.

Това е първият от четири турнира, в които ще се решат финалистите в тази възраст. Момчетата на треньора Пенко Велчев са в подем и ще се борят за лидерското място, след като приключиха първата фаза на държавните първенства за подрастващи в зона „Добруджа“ без загуба. Първият мач на Вълците е в 9:00 ч. срещу силния тим на „Доростол“ –  Силистра, а вторият – класическо дерби срещу „Черно море Тича“ в 12:30 ч. В Разград ще гостуват също и отборите на „Берое“ и „Делфин“ – Бургас, като и другите мачове ще са на най-високо ниво (пълната програма вижте ТУК). Следващият турнир ще се проведе в Стара Загора на 2 март.

В неделя (4 февруари) Вълците пътуват към Бургас, където девойките до 16 години срещат „Черноморец 2014“ в кръг от Елитна група „Изток“.

От “Вълци-Разград” благодарят на“Амета” с тяхната марка “Лудогорско пиле” за подкрепата отборите, за да се борят на най-високо ниво и да прославят Разград по терените в цяла България.

/e-Razgrad/

Hits: 34

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.