Задържаха пияни хулигани, докато били в ареста се установило, че часове по-рано единият трошил коли наред пред Районното, сред тях и две патрулки

Задържаха пияни хулигани, докdто били в ареста се доказало, че преди това единият трошил коли наред пред Районното, сред тях и две патрулки.
От пресцентъра на МВР в Разград съобщиха, че около 01.15 ч. на 27 юли при посетен сигнал за нарушаване на нощната тишина са установени две лица на 30 и 32 години, живеещи на адреса. Те били в явно нетрезво състояние и обиждали с вулгарни думи и заплашвали със саморазправа полицейските служители посетили сигнала. При отвеждането им в РУ-Разград арестуваните продължили с арогантното си поведение. Задържани са за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо производство. В процеса на разследването е установено, че в часовете преди задържането 30-годишният мъж, на служебен паркинг пред сградата на РУ-Разград, чрез удар с твърд предмет уврежда ляво странично огледало на служебен автомобил „Опел Астра”, странично ляво огледало на друг служебен автомобил „Опел Астра”, собственост на МВР; ляво странично огледало на лек автомобил “Ауди-А4”, собственост на 35-годишен мъж от Разград и дясно странично огледало на лек автомобил “Мерцедес” без регистрационни табели и неустановен собственик.

/e-Razgrad/

Hits: 0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.