Жена оглави Военното окръжие

На специална церемония бе извършено официалното сдаване и приемане на длъжността „Началник на Военно окръжие II степен – Разград“, съобщиха от пресслужбата на местната администрация.
Кметът Добрин Добрев благодари за съвместната работа на подполк. Диян Желев, като припомни, че общите инициативи на двете институции бяха свързани както със защитаване сигурността на нашите съграждани, така и с пробуждане и продължаване традициите на родолюбие у младото поколение. И пожела на подполк. Желев сили и кураж в изпълнение на служебния му дълг и на новата му длъжност. От 1 юни, след като 5 години ръководи разградското окръжие, той ще бъде повишен в полковник и ще встъпи в длъжност „Началник на Военно окръжие-I степен – Варна“.
Добрин Добрев поздрави и временно изпълняващата длъжността началник Военното окръжие майор Пламена Николова с пожелание сътрудничеството между двете институции да продължи да е на високо ниво и я увери, че Община Разград ще е неин сигурен помощник в предстоящите начинания.
Новият началник на Военното окръжие майор Пламена Николова е завършила Военното училище във Велико Търново и Шумен, специалност „Комуникационни системи и технологии“, от 2007 до 2017 г. работи в 68-ва бригада Сили за специални операции – Пловдив, от 2017 г. е във Военно окръжие – Разград.
/e-Razgrad/

Hits: 7

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.